0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 35 €

canagan light/senior - sveže pripravljen piščanec s proste reje

Šifra: GLC2
Blagovna znamka: Canagan
Biološko primerna hrana za starejše pse in pse s prekomerno telesno težo. 60% hranilnih živalskih sestavin, 40% zelenjave in zelišč, vitaminov in mineralov ter brez žitaric.
Preberite več

Izberite variacijo izdelka:

Razpoložljivost:
Na zalogi
Cena z DDV:
22,60 €

Popolna uravnotežena hrana za pse.

Narejeno z naravno proizvodnjo - sveže z britanskega podeželja.
Vse naše sveže pripravljene sestavine upoštevajo standarde za človeško prehrano.
Brez dodanih umetnih barvil, okusov, konzervansov ali gensko spremenjenih sestavin.

LE ZDRAVJU KORISTNE SESTAVINE:

  • Sveže pripravljen piščanec – Okusen vir dobro prebavljivih beljakovin za razvoj močnih mišic, pripravljen tako, da ustreza tudi prehranskim standardom za ljudi.
  • Sladki krompir – Zelo dobro prebavljiv premium vir energije, ki se sprošča počasi. Bogat z antioksidanti in odličen vir topljivih vlaknin.
  • Morsko rastlinje – Morsko rastlinje oskrbuje telo z naravnimi in dragocenimi viri mineralov, ki vsebujejo jod za podporo delovanja žleze ščitnice in metabolizma.
  • Ognjič, brusnice in kamilica – Ognjič stimulira proizvodnjo belih krvničk in krepi imunski sistem. Brusnice so bogate z vitaminom C in pripomorejo k zdravemu urinarnemu traktu. Kamilica zmanjšuje stres.

Skozi tisočletja sta se človek in pes razvijala drug ob drugem, skupaj sta živela, lovila in varovala drug drugega v edinstvenem zavezništvu. Canagan – iz stare keltske besede za volka – je bil ustvarjen v počastitev tega odnosa.

Vsi psi so neposredni potomci sivih volkov, ki so jih udomačili naši starodavni predniki, njihove prehranske potrebe pa so ostale nespremenjene do današnjega dne.

Canagan Light/Senior oskrbuje vašega družabnika z množico biološko ustreznih hranil - v idealnem razmerju živalskih beljakovin in maščobe za velike pasme, poleg tega pa še koristna zelišča. Vsaka sestavina je skrbno izbrana za optimalno hranilno vrednost, prebavljivost in okus in brez negativnih lastnosti, ki jih lahko prinašajo diete z veliko ogljikovimi hidrati in žiti. Poleg tega sta dodana še glukozamin in hondroitin, ki pomagata pri obremenjenosti sklepov, ki se pojavlja pri velikih pasmah.

Vaši psi bodo nagrajeni z več energije in zdravja. S Canaganom lahko zares dosežejo popolno stanje.

Sestava: sveže pripravljen piščanec brez kosti (27%), osušen piščanec (27%), sladki krompir, krompir, grah, grahove beljakovine, lucerna, osušena jajca (3%), piščančja maščoba (1.5%), piščančja omaka (1.5%), minerali, vitamini, glukozamin (1,700 mg/kg), MSM (1,700 mg/kg), hondroitin sulfat (1,200 mg/kg), jabolka, korenje, špinača, indijski trpotec, morsko rastlinje, fruktooligosaharidi, kamilica, poprova meta, ognjič, brusnica, janež in božja rutica.

Analitična sestava: surove beljakovine 33.00%, maščoba 14.00%, surove vlaknine 3.5%, surov pepel 9.5%, vlaga 8.5%, omega 6 2.2%, kalcij 1.99%, fosfor 1.47%.

Dodatki: vitamin A 16.250 IU, vitamin D3 2.400 IU, vitamin E 240 IU, železov sulfat monohidrat 641 mg, cinkov sulfat monohidrat 577 mg, manganov sulfat monohidrat 141 mg, bakrov sulfat pentahidra 46 mg, kalcijev jodat anhidrus 3.14 mg, natrijev selenit 0.53 mg.
Konzervirano z naravnimi antioksidanti (mešani tokoferoli). Vsebnost vitaminov je zajamčena do datuma uporabe.

Navodila za hranjenje
Vsak pes je edinstven in optimalna količina hranjenja se lahko spreminja glede na različne dejavnike, vključno starost, aktivnost, presnova in okolje. Za začetek vam svetujemo, da upoštevate priporočljivo količino na lestvici embalaže in potem po potrebi prilagajate.

Če hrano Canagan hranite prvič, jo je potrebno uvesti postopoma, tako da jo mešate s staro hrano tekom enega tedna. Začnite s približno 25% Canagan in 75% stare hrane, tretji dan naj bo obeh hran 50%, peti dan hranite 75% Canagan, dokler sedmi dan ne dosežete s Canagan 100%.