0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 35 €

Dostava

Dostavo izvajamo v sodelovanju s Pošto Slovenije in podjetjem GLS. Kupljeno blago je dobavljivo običajno v od 2 do 5 delovnih dneh, če ni drugače označeno. Zaradi praznikov ali vikendov se lahko čas pošiljanja podaljša, zato vas prosimo za razumevanje. V primeru, da naročila zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo dostaviti v obljubljenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo po telefonu ali na vaš elektronski naslov. 

Posodobitev december 2020: Zaradi velikega števila spletnih naročil v času pandemije prihaja do precejšnjih zamud pri dostavi, zato vas prosimo za razumevanje in potrpežljivost.

Naročeno blago dostavljamo po celotni Sloveniji. Če vas v času dostave ni doma, lahko naročene izdelke prevzamete v vaši enoti Pošte Slovenije ali prevzemnem mestu GLS. V kolikor želite, da vas s strani Pošte Slovenije ali GLS o dostavi obvestijo preko telefona, nam to posebej sporočite na naslov info@aler.si. Dostava blaga v tujino je možna izključno na podlagi medsebojnega individualnega dogovora ob vnaprej definirani lokaciji in izračunanih stroških pošiljanja. V tem primeru nam preko e-pošte na naslov info@aler.si pošljite vaše podatke in željene izdelke s količino, da vam pripravimo predračun.

Strošek dostave

Ob spletnem nakupu v vrednosti nad 35 eur vam kupljeno blago dostavimo brezplačno.  Za brezplačno dostavo je potrebno dosegati znesek nakupa nad 35 eur vključno z obračunanim popustom. Za nakupe do vključno 35 eur obračunamo znesek pošiljanja v višini 4,95 eur preko Pošte Slovenija oziroma 3,89 eur preko GLS. Navedeni pogoji dostave veljajo le pri nakupu na spletni trgovini Aler za področje Slovenije.

Za plačilo po povzetju provizijo poštne nakaznice plača Aler, d.o.o. Provizija za vplačane poštne nakaznice je plačana po pogodbi med družbama Aler, d.o.o., in Pošta Slovenije, d.o.o.