0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 35 €

Mačja drevesa

05.01.2011
Za božič ste si gotovo z družino priskrbeli pravo pravcato božično drevesce, ki je vam in vaši družini pričaralo čudovito, praznično vzdušje. Kaj mislite, da je o njem menila vaša muca?

Najbrž sploh niste pomislili, da bi tudi ona imela drevo!

Mačke obožujejo plezanje in visoke prostore. Niti mačkon, ki že od rojstva živi le v našem stanovanju, ni izjema. Če smo skrbni mačji lastniki, bomo svoji muci podarili mačje drevo. Takšno darilce, ji ne bo omogočilo le redne in zahtevne telovadbe. Vendar ji bo omogočilo tudi priložnost, da si sama uredi svoje kremplje.

V naši trgovini vam ponujamo veliko izbiro mačjih dreves:
Praskalno drevo za mačko Amethyst
Praskalno drevo za mačko Viola
Praskalno drevo za mačko Melbourne
Praskalno drevo za mačko Toronto
Praskalno drevo za mačko Kitty Kidz IV
Praskano drevo Kitty Kidz III
Praskalno drevo Cats Empire Kairo
Praskalno drevo Cats Empire Alexandria
Praskalno drevo za velike mačke Big Cat

Ker pa se zavedamo, da nakup nečesa takega pravzaprav ni mačji kašelj(kajti, to je drevo), vam bomo tu ponudili nekaj dobrodošlih nasvetov, ki vam bojo v pomoč pri nakupu mačjega drevesa

Osnova mačjega drevesa mora biti dovolj čvrsta, težka in močna. Tako bomo lahko prepričani, da drevesce ne bo prevrnilo ali pa se nevarno majalo, medtem ko se bo naša muca vzpenjala po njem. Če bi se to zgodilo, verjemite, da vaša muca, mačjemu drevesu ne bi nikdar več odpustila. Mačje drevo bi tako postalo le še en kos nepotrebne krame. Vendar to ni najhujše, kar se pri padcu drevesa lahko zgodi. Vaša muca se lahko tudi poškoduje.
Morda je vaša muca še mlada in bi ji med plezanjem popolno oporo nudilo tudi lažje mačje drevo. Vendar bodite previdni. Ko bo muca odrasla, se bo njena teža gibala nekje od treh, vse do celo šestih kilogramov.
Iz tega razloga poskrbite, da bo imelo mačje drevo stabilno in široko osnovo.

Poskrbite za to, da ima vaše mačje drevo praskalne površine. Kavč vam bo hvaležen. In seveda, tudi vaša mačka.

Prav tako so zelo dobrodošle površine za počitek, na različnih višinah. Drevo bo tako mački resnično nudilo zadovoljstvo.

Pa igralne površine! - Če na drevo obesite še mačje igrače, se bo vaša muca upravičeno počutila resnično razumljeno.

Mačja meta za piko na i. Če je vaša muca velika oboževalka mačje mete, lahko drevesce poškropite z mačjo meto v razpršilu.


Rebeka Žvagen