0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 35 €
  • Domov
  • / Novice
  • / Teorije zarote, da so mačke vohuni nezemljanov, navsezadnje niso le izmišljotine

Teorije zarote, da so mačke vohuni nezemljanov, navsezadnje niso le izmišljotine

01.04.2015
Iščite po ključni besedi: mačka, mačje vedenje

Ta članek je bil 1. aprilska šala!

 

Pozor: Če imate mačko, si ta članek preberite v drugem prostoru, kjer vas mačka ne bo imela na očeh. Če vam sedi v naročju in prede, nemudoma prenehajte brati ta članek! Branje lahko nadaljujete šele potem, ko boste v drugi sobi, stran od mačjih oči. Zakaj je to pomembno, vam bomo razkrili v nadaljevanju.

 

Za nami oprezajo izza vsakega kotička našega doma. Signale sprejemajo s satelitskimi krožniki na svojih glavah in jih oddajajo z visokimi antenami lociranimi nad svojimi zadnjicami. S svojimi superčutili pozorno spremljajo vsak naš gib.

Verjetno ste ob tem opisu pomislili na nezemljane in moramo vam povedati, da se niste prav nič zmotili. Dodati je potrebno le to, da gre za sofisticiran način infiltracije nezemljanov v naše domove. To jim je zelo učinkovito uspelo s pomočjo bitij, ki jih imamo za domače živali.

Mačke so bitja, ki so na prvi pogled nežna, nenevarna in se rada crkljajo, zato so zelo primerne za domače ljubljenčke. Takšna vloga v naših domovih pa jim omogoča tudi idealno priložnost za vohunjenje. Ker je mačji način vohunjenja zelo težko opaziti, saj so namreč mojstrice kamuflaže, vam v nadaljevanju opisujemo, na kaj morate biti pozorni.

Mačje predenje je najbolj učinkovito orodje njihovega vohunjenja, saj jim omogoča branje misli. Ker ljudje mačje predenje doživljamo kot nekaj neškodljivega, celo prijetnega, to mačkam omogoča, da nam pridejo čisto blizu, velikokrat jim celo pustimo sedeti v naročju, s čimer jim omogočamo še boljši dostop do naših misli. Mačje predenje se tako popolnoma uskladi z vibracijami naših misli in omogoči njihov popolni pretok v kvantne čipe shranjene v mačji glavi, ki jih ne bi morali zaznati niti najboljši človeški mikroskopi. To je tudi razlog, zakaj smo vas na začetku opozorili, da ne berete tega članka v bližini mačke.

Kako to vemo? Kako drugače si razložiti tako misteriozen pojav kot je mačje predenje? Toda stvari so v resnici še bolj nenavadne kot se zdijo na prvi pogled.

Drugo mačje orodje je njihov visoko razvit vid, ki jim omogoča gledanje v temi. Tako lahko opazujejo vsak naš korak tudi ponoči, omogoča pa jim, da jih nezemljani pošljejo na nočne misije na druge teritorije.

Nekajkrat na leto se mačke zberejo na množičnih sestankih. Glasna mijavkanja, ki jih imamo ljudje za paritvene klice, so v resnici bojni kriki in povelja z mačjih vojaških vaj. Pogosto urjenje je potrebno, da ostanejo v polni bojni pripravljenosti, če slučajno pride do vojne. Tukaj lahko vsaj deloma ukrepamo in sicer tako, da mačko kastriramo ali steriliziramo in ji tako odstranimo tranzistor, ki ji omogoča komunikacijo na daljavo z drugimi mačkami.

Naslednji način visoke tehnologije, ki jo mačke uporabljajo, so njihova ušesa. Mačke obračajo svoja ušesa v vse smeri. Ta delujejo kot satelitski krožniki, ki sprejemajo navodila od svoje matične vesoljske ladje. Visoko dvignjen rep uporabljajo kot oddajnik, s katerim pošiljajo zbrane informacije matični ladji.

Mačke so z nami že zelo dolgo in pozorno spremljajo človeški napredek skozi zgodovino. Kako dolgo so že z nami pričajo tudi dokazi iz antičnega Egipta. Teorija pravi, da so bili stari Egipčani povezani z nezemljani in jim vdano služili. Nezemljani so jim v zameno razkrili tehnologijo gradnje piramid. Ker so se iznenada ljudje uprli nadvladi nezemljanov, so se ti umaknili, a le navidezno, za sabo pa pustili mačje vohune, ki spremljajo vsak naš korak.

Sedaj ko ste članek prebrali in veste, s čim imate opravka, bodite pozorni, da se ne izdate. Za zdaj še premalo vemo o nezemljanih in mačjih vohunih, da bi lahko kakorkoli ukrepali, zato za zdaj svetujemo samo čim večjo previdnost. Ko vam bo mačka ležala v naročju, ne bodite sumničavi, ne razmišljajte o tem kar ste tukaj prebrali ali o čemer koli, kar bi vas lahko izdalo. Lahko se zgodi, da mačka iznenada zaprede in ujame frekvenco vaših misli. Nihče si niti pomisliti ne upa, kakšne posledice bi to lahko imelo.

 

Preberite si tudi: