0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 35 €
  • Domov
  • / Novice
  • / Dobermanka Dora testira (skoraj) neuničljivo žogo za priboljške

Dobermanka Dora testira (skoraj) neuničljivo žogo za priboljške

14.07.2015
Iščite po ključni besedi: pes, zdravje psa, prehrana psa, vedenje psa

Živjo! Moje ime je Dora. Sem 5-letna dobermanka, nora na vse vrste igrač. Zato sem dobila zabavno nalogo, da za vas preizkusim igračo, ki je hitro postala moja najljubša – Hunter žoga za priboljške.

Sumim, da so to odgovorno nalogo zaupali prav meni s posebnim razlogom. Drži se me sloves neustavljive uničevalke igrač. Zares rada žvečim in moj osebno izziv je vsako igračo raztrgati v kar najkrajšem možnem času. Ker raztrgane koščke rada tudi pojem, s tem povzročam sive lase svoji lastnici. A kaj, ko je uničevanje tako zabavno. V povprečju vsaka nova igračka preživi okoli 5 minut, tiste bolj odporne mogoče do 15 minut. Pogosto od svoje lastnice slišim nekaj v smislu: »Ah, le kje naj najdem igračo, ki bo tebi kos«, a mi ni čisto jasno kaj misli s tem. Večina igračk mi ne predstavlja skorajda nikakršnega izziva. O, nova plišasta igračka – te sem znala raztrgati v 2 minutah že kot mladiček. O, nova žoga - dam ji 3 minute. U, nov frizbi – bom kar takoj naredila luknjo vanj, da mi ne bo treba preveč tekati za njim...

Ko sem prvič v gobček dobila novo Hunterjevo žogo, sem se je zelo razveselila. Super, velika žoga iz trdne gume, ki jo lahko grizem in nosim naokrog. Malo sem jo podcenjevala in verjela, da jo bom uničila še isti dan, tako kot vse ostale. A takrat še nisem razumela, da ta žoga skriva še mnogo več kot le to. Moja lastnica je skozi majhno luknjico vanjo vstavila moje NOW Fresh brikete. Jasno sem jih lahko zavohala, a so bili ujeti v žogi, ta pa je narejena iz premočne gume, da bi jo lahko enostavno raztrgala in prišla do briketov. Grizla sem jo na vso moč, a se ni dala.

Nato pa mi je moja lastnica pokazala poseben trik. Če igračko pravilno nagibaš, briketi kar sami eden po eden padajo ven. Takšno zabavno vajo sem takoj osvojila. Zdaj že mojstrsko žogo potiskam naokrog s taco in lovim priboljške, ki padajo iz nje. Na začetku sem morala ven spraviti le majhne okrogle briketke, to je bila zame mala malica. Sedaj mi lastnica notri skrije moje najljubše Magnusson priboljške, ki jih prelomi na manjše delčke. A ker ti niso okrogle oblike, se moram malo bolj potruditi, da jih spravim ven. Moja Hunter žoga ima namreč znotraj vgrajen majhen labirint, zato je pravi izziv tudi za najbolj spretne pasje tačke. Včasih se trudim tudi do 20 minut, da spravim vse iz nje, zraven pa se neizmerno zabavam.

Sedaj imam Hunter žogo že več kot 3 mesece. Še vedno je v enem kosu, kar je rekord med mojimi igračami. Priporočam jo velikim in majhnim kužkom, saj obstajata dve različni velikosti, premera 6 cm ali 11,5 cm. Vsi pasji prijatelji, ki ste se naveličali svojih starih igračk, vam je pogosto dolgčas, ste veliko sami doma, imate vedno preveč energije, vas igračke v splošnem ne navdušujejo preveč ali ste tako kot jaz nagnjeni k hitremu uničevanju igračk – navdušeni boste!

Zakaj je Hunter žoga za priboljške moja najljubša igrača:

  • Narejena je iz trpežnih in kvalitetnih materialov
  • Uporabljam jo lahko kot igračko za žvečenje, žogo za prinašanje ali igračo za priboljške
  • Aroma vanilije jo naredi še bolj privlačno
  • Ker je ena redkih igrač, ki preživi moč mojih zob
  • Zaradi notranjega labirinta me zaposli za dlje časa
  • Napolni se jo lahko z najrazličnejšimi priboljški – in vsakič se je razveselim kot prvič
  • Del večerje me vedno čaka skrit v moji Hunter žogi, tako jem počasneje, dlje in bolj uživam v svojem obroku
  • Ker sem velik kuža, mi je všeč večji premer kot jih imajo običajne žogice
  • Garancija kvalitete je priznan nemški izdelovalec Hunter

 

Tako, povedala sem vse, zdaj se grem pa nazaj igrat. Moja življenjska misija je namreč, da uničim tudi to igračo, čeprav počasi obupujem ob njeni trpežnosti. Ooo, slišim, da moja lastnica ravnokar nekaj skriva vanjo zame. Se bom pretvarjala, da sem presenečena, ko bo spet nekaj slastnega priletelo iz nje. Hov Hov, lep pozdrav!