0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 35 €

Ekipa Aler se uči za vas

13.07.2017
Iščite po ključni besedi: pes, zdravje psa, prehrana psa, vedenje psa

Pogosto nas obiščete ali nam pišete, ko ima vaš ljubljenček določeno težavo ali specifične želje in potrebe. Mi vam pri tem vsakič želimo dati najbolj kakovosten in strokoven nasvet. Zato nenehno skrbimo, da se izobražujemo in pridobivamo nova znanja. Prejšnji teden smo zato dobili prav poseben obisk s Slovaške - obiskal nas je priznan strokovnjak za prehrano živali, Thomas Westiaux in za nas pripravil izjemno zanimivo predavanje.

 

 

Thomas se večino svoje kariere profesionalno ukvarja s psi - od vzreje, razstavljanja ter seveda prehrane. Pri tem je delal  v več evropskih državah, vedno pod okriljem najbolj priznanih proizvajalcev hrane za male živali. Zadnja leta je del ekipe Symply Group, ki ima pod svojim okriljem sam vrh najbolj kvalitetnih znamk hrane - Symply, Canagan, Piccollo in Cheshire Cat's Garden. Svoje znanje je bil pripravljen deliti z nami, pripravil nam je poglobljeno 2-urno predavanje o sestavi hrane in specifičnih potrebah živali.

 

Naša ekipa na izobraževanju s Thomasom na skrajni levi.

 

Po predavanju smo si vzeli še dodatni 2 uri za kosilo ter debato s Thomasom, saj smo imeli zanj ogromno vprašanj.

Med drugim nam je opisal, kako so zasnovali svoje znamke hrane kot vrh kakovostne ponudbe. Za ta korak so se odločili, saj so bili tudi sami lastniki manjše trgovine v Angliji in niso našli dovolj kakovostne hrane za prodajo. Poiskali so lokalne kmetije in organske pridelovalce in ogromno časa namenili raziskovanju, da so razvili popolno formulo. Ta v kombinaciji z izjemno kakovostjo surovin je pripomogla, da imajo njihove hrane danes zveste oboževalce v 45 državah na 4 kontinentih.

 


Ravno mesec dni nazaj so za svoje vrhunsko delo prejeli izjemno čast - prejeli so Queen's Award ali Kraljičino nagrado za najbolj perspektivna britanska podjetja.

 

In ob vsem teh velikih dosežkih in uspehih, Symply Group ostaja preprosto družinsko podjetje, ki vse to dela iz srca in za živali.

Thomas, najlepša hvala za tvoj obisk in upamo, da se kmalu spet srečamo!