0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 35 €
  • Domov
  • / Novice
  • / Odkrijte v čem je hrana Petcurean drugačna

Odkrijte v čem je hrana Petcurean drugačna

20.09.2016
Iščite po ključni besedi: pes, zdravje psa, prehrana psa

Tako veliko hran je za pse in mačke, med katerimi lahko izbiramo. Tako veliko vprašanj je, na katera je potrebno odgovoriti in tako veliko stvari raziskati. Izbira ravno prave hrane za vašega ljubljenca je lahko pravi izziv. Zato smo se odločili, da vse skupaj nekoliko poenostavimo in vam v nekaj odstavkih povemo, zakaj je Petcurean drugačna.

 

Recepture ustvarjene za različne potrebe psov in mačk. Zato ker ne verjamemo v »ena hrana za vse«.

Smo strokovnjaki v ustvarjanju receptov, ki ustrezajo potrebam psov in mačk vseh velikosti, oblik in starosti. Če vaš ljubljenec potrebuje hitro energijo iz polnovrednih žit, imamo zanj recepte s polnozrnatimi žiti, ki jih bo oboževal. Če je vašemu ljubljencu bolje na hrani brez žit, imamo na voljo tudi te. Velik delež beljakovin, zmeren delež beljakovin, omejen nabor sestavin, za različna življenjska obdobja, različne velikosti in oblike briketov; vse to imamo na voljo. Poleg tega smo predani temu, da izberemo pravo hrano za vašega psa ali mačko.

 

Imamo doktorico znanosti s področja prehrane psov in mačk

Blago rečeno smo nekoliko obsedeni s prehrano psov in mačk. Glede iskanja ravno pravih sestavin smo pravi geeki. Ker imamo visoka merila glede prehrane, nam dr. Jennifer Adolphe in njena ekipa prideta zelo prav. Tako lahko ustvarimo visoko kakovostno hrano, kjer vsak Petcurean briket vsebuje vse potrebne sestavine: beljakovine, ogljikove hidrate in maščobe, vitamine in minerale, ki jih vaš ljubljenec potrebuje za zdravo življenje.

 

Smo družinsko podjetje, ki je popolnoma neodvisno

Pri vsakem odločanju postavljamo pse in mačke na prvo mesto. To počnemo že od samega začetka, ko sta najboljša prijatelja ustanovila malo družinsko podjetje v dolini Fraser, v Britanski Kolumbiji v Kanadi. Verjela sta, da si psi in mačke zaslužijo več. Ker smo neodvisni in v družinski lasti, smo lahko popolnoma predani prehrani psov in mačk in ničemur drugemu. Ni nam potrebno odgovarjati nobenim delničarjem, nihče od nas ne zahteva, naj postavimo dobiček podjetja pred zdravje in dobrobit psov in mačk.

 

Kvalitetne sestavine zaupanja vrednih proizvajalcev

Sestavine izbiramo z enako skrbnostjo kot pri pripravi obrokov za svoje družine. Vsak Petcurean recept je ustvarjen iz najbolj kvalitetnih, zdravih in okusnih sestavin, ki so na voljo. Te izbiramo pri zaupanja vrednih kmetih, rančerjih in proizvajalcih, ki morajo upoštevati ali preseči naše zelo stroge zdravstvene, varstvene in kakovostne kriterije. Ker dajemo pse in mačke na prvo mesto, ne uporabljamo nobenih stranskih produktov, nepoimenovanih mesnih mok ali kakršnihkoli sestavin s Kitajske.

 

Ponosno Kanadsko podjetje

Nekaj posebnega je na tem, da naše podjetje obdaja najbolj rodovitna zemlja v Kanadi, kar nas navdihuje da ustvarjamo najboljše hrane, kar jih lahko. Uporabljamo le najbolj kvalitetne sestavine, sveže meso s tržnice, zelenjavo, sadje in jagode. In s ponosom povemo, da so vse naše recepture spočete in ustvarjene ravno v Kanadi.

 

Preverite Petcurean hrane:

GO! SOLUTIONS - hrana za individualne potrebe vašega psa

NOW FRESH - hrana brez žitaric, ki vsebuje le sveže sestavine

GO! SOLUTIONS - hrana za individualne potrebe vaše mačke