0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 35 €
  • Domov
  • / Novice
  • / Kaj hraniti alergičnemu in občutljivemu psu?

Kaj hraniti alergičnemu in občutljivemu psu?

18.09.2017
Iščite po ključni besedi: pes, zdravje psa, prehrana psa

Alergije so najpogostejša zdravstvena težava pri psih - skoraj vsak drugi pes ima težave z alergijami. Te se lahko pojavijo v kateri koli starosti in življenjskem obdobju psa. Hrana je eden glavnih vzrokov alergij.

Ali kakovostna hrana za psa potrebuje dolg seznam sestavin in dodatkov? Strokovnjaki pravijo, da ne. Ravno nasprotno, za občutljivejše pse je veliko boljše, da je nabor sestavin omejen, saj imamo le tako lahko dober nadzor nad jedilnikom psa. Tako zmanjšamo možnost za pojav alergij pri občutljivih psih.

Symply je prehransko dovršena formula, ki z majhnim številom kakovostnih sestavin psu zagotovi 100% njegovih prehranskih potreb. Razvita je bila s strani strokovnjakov v Veliki Britaniji z mislijo na sodobne pse, ki imajo individualne specifične zahteve pri prehrani. Držali so se preprostega načela – hrana mora biti zdrava, uravnotežena, naravna in predvsem okusna! Tako poskrbi za vse potrebe vsakega pasjega želodčka.  Zelo hitro je postala ena najbolj priljubljenih izbir pasje hrane v Angliji in danes še v 45 drugih državah po svetu.

Preprosta, a odlična formula in kakovostne naravne sestavine hitro pokažejo svoje rezultate. Gre za hipoalergeno hrano, ki vsebuje ozek nabor ključnih virov hranil brez nepotrebnih dodatkov – vsaka sestavina je temeljito premišljena. In še bolj pomembno, zelo kakovostna. Če pogledate seznam sestavin, boste presenečeni nad njegovo preprostostjo in razumljivostjo.  Uporabljajo fiksno formulo, kar pomeni, da v vsakem žaklju dobite točno enako sestavo.

Symply ne uporablja umetnih barvil, ojačevalcev okusa ali konzervansov. Ne vsebuje pšenice in pšeničnega glutena. Vsebuje visok delež kakovostnega mesa in naraven vir vlaknin – polnozrnata žita. Takšna sestava je visokoprebavljiva in zato manj obremeni prebavni trakt (vi pa to opazite kot manj iztrebka). Dodano ima vsebnost Omega 6 in cinka, kar še dodatno poskrbi za lep kožuh in preprečuje težave s kožo in praskanjem. Symply je pomagal že nešteto alergičnim kužkom do normalnega zdravega življenja.

 

Vsi, ki imate prehransko občutljive pse,lahko zdaj preizkusite razliko s hrano Symply - kar nekaj okusov je namreč ta mesec na voljo po akcijski »preizkusni« ceni. Naprej pa vas bodo prepričali rezultati, vidni pri vašem psu!