0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 35 €
  • Domov
  • / Novice
  • / NA POMOČ, MOJ PES NOČE JESTI SKORAJ NIČESAR

NA POMOČ, MOJ PES NOČE JESTI SKORAJ NIČESAR

18.09.2017
Iščite po ključni besedi: pes, zdravje psa, prehrana psa, canagan

TUDI PSI BI MORALI JESTI BOLJ KAKOVOSTNO IN ZDRAVO. Večina psov bo pojedla karkoli jim postrežemo brez pritoževanja, pa če je to zanje dobro ali pa ne. Potem pa so tu ostali, psi, ki zahtevajo več. Boljšo hrano iz svežih sestavin s polnejšim okusom. Za prave pasje gurmane (beri izbirčneže) sta potem na voljo le 2 opciji – ali jih prepričate v okusnost hrane, ki temelji na umetnih ojačevalcih okusa in aromah, ali pa se pozanimate o bolj kakovostnih opcijah pasje hrane, pripravljene iz svežih in odličnih sestavin. Psi razliko takoj prepoznajo. V to močno verjamemo in z našo ponudbo na koncu članka želimo dati vsakemu psu priložnost, da sam izkusi razliko.

Večina nas kar pozabi, da je naš pes v resnici udomačen naslednik volka. V sebi ima gene plenilca in je izrazit karnivor (mesojedec). Njegov prebavni trakt dobi največ koristi iz kakovostnih mesnih virov, ostale pa težje prebavi. Strokovnjaki pri Canaganu so se zato vrnili na začetek in preučevali prehranske navade in potrebe volkov. Hitro so ugotovili, da večina pasjih hran niti približno ne vsebuje zadosten delež mesa. Ugotovili so, da prehrano volkov sestavlja večinoma meso, ostalo pa sestavljajo sveže sadje, zelenjava in zelišča. In 0% žit – volk v divjini si ne bo nikoli izbral žit, ta pa so danes na žalost večinska osnova večine manj kakovostnih hran, saj so poceni vir energije, ki pa psu nikakor ne koristi na daljši rok.

Zato so se priprave idealne formule za pse v Canaganu lotili sami – vse sestavine pridobivajo sveže od lokalnih pridelovalcev v Veliki Britaniji, jih sami predelajo brez umetnih dodatkov ter psu postrežejo v zanje idealni obliki. Psi svežino surovin in kakovost recepta prepoznajo, saj še nismo srečali hrane, ki bi bila psom bolj všeč. Večino polnost njenega okusa skorajda obsede, saj po tem manj kakovostne hrane z manj mesa kar zavračajo in vsak dan z neverjetnim navdušenjem čakajo na svoj obrok.

 

Vsi mesni viri (ki sestavljajo vsaj 60% Canagana) so jasno opredeljeni na seznamu surovin skupaj z njihovimi deleži. To naredi hrano Canagan unikatno in definira izjemno kakovost njene formule. Tako lahko veste, da psu zares hranite najboljše! Za svojo mednarodno odličnost so letos slavnostno prejeli celo Kraljičino nagrado ("Queen's Award).

 

Kako prepričani smo v odličnost hrane Canagan?

Toliko, da vam ponujamo Garancijo na Canagan okusnost! Kupite malo pakiranje hrane Canagan, jo postrežite svojemu psu in v primeru, da je ne bi hotel jesti, nam jo lahko odprto prinesete nazaj in povrnemo vam znesek nakupa. A ne bojte se, to se ne bo zgodilo!