0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 35 €
  • Domov
  • / Novice
  • / Najbolj priljubljena igrača tega poletja - LEDENA ŽOGA Chuckit Hydro Freeze

Najbolj priljubljena igrača tega poletja - LEDENA ŽOGA Chuckit Hydro Freeze

11.07.2017
Iščite po ključni besedi: pes, zdravje psa, prehrana psa, vedenje psa

Kdo ugane, zakaj se našim psom že cel teden čisto meša? Ne, ni obupna vročina, ki je udarila v zadnjih dneh. V testiranje smo jim dali Chuckit Hydro Freeze in težko opišemo njihovo navdušenje!

Chuckit igrače so ene najbolj inovativnih, trpežnih in kvalitetnih, kar se jih lahko dobi. Njihova poletna linija igrač za v vodo je uspešnica že sama po sebi, psi jo obožujejo. Zadnje tedne pa je več in več strank prihajalo v naši trgovini po Chuckit Hydro Freeze in vsi so delovali zares navdušeno.

Ena od strank nam je povedala: »Doma že imam eno, pa sem prišla iskat še dodatno, da jih slučajno ne zmanjka. Naš zlati prinašalec obožuje plavanje v bazenu z nami in to je njegova daleč najljubša poletna igračka«.

Ko smo videle navdušenje med strankami, smo jo seveda vse punce v trgovini želele preizkusiti tudi same s svojimi kužki!

Sploh ko smo videle še nekaj posnetkov na internetu, kako ta zmrzljiva igračka navduši pse. Tole je na primer eden od videov na spletu:

 

 

Prvi sta jo stestirali Tina in Lu. Lu je pubertetnica z ogromno energije in navdušena uničevalka igrač, tako da je bila popolna za testiranje. REZULTAT? Ni navdušila samo Lu, temveč vse nas! :) 

 

 

Tina ji je žogo ponudila čim je prišla domov. Trpežno žogico za žvečenje si je Lu takoj prisvojila. Celo toliko, da jo je odnašala stran od vseh, da ji je ne bi slučajno kdo vzel. Celo uro jo je nosila s sabo naokoli in je ni spustila daleč.

Nato pa pride pravo veselje. Posebnost Chuchit Hydro Freeze je dvodelna struktura – notranji del z izrezanim profilom ter zunanji silikonski ovoj. Ovoj nataknemo, vanj nalijemo vodo ter jo čez noč pustimo v zmrzovalniku. Nato ovoj odstranimo in jo damo psu. Veselje garantirano, sploh v teh pasje vročih dneh!

Zamrznjena je bila Lu še v 10-kratno veselje, ni je več hotela spustiti iz gobca in jo je kar naprej grizljala. Logično, saj je oblika narejena tako, da se na površini naredijo zanimive ledene tvorbe za grizljanje, led znotraj in na površini pa se počasi taja in tako hladi psa. Tina je vse skupaj na srečo tudi posnela, da lahko še ostali vidimo veselje Lu z novo najljubšo igračko. 

Pa smo razkrili skrivnost najbolj priljubljene igrače tega poletja! 

 

Prednosti Chuckit Hydro Freeze žoge:

 

  • Plava na vodi
  • 2 možnosti uporabe – kot klasična žoga ali zamrznjena igračka
  • Obstojna in trpežna
  • 2 velikosti
  • Kompatibilna z Chuckit launcherji za lažje metanje
  • Postopno tajanje vode zato psa zaposli za dlje časa kot klasične žogice
  • OHLADITEV ZA VROČE DNI