0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 35 €
  • Domov
  • / Novice
  • / Premalo časa za kuhanje, a vseeno želite, da pes je kvalitetno?

Premalo časa za kuhanje, a vseeno želite, da pes je kvalitetno?

18.09.2017
Iščite po ključni besedi: pes, zdravje psa, prehrana psa, vedenje psa

Ali imate kdaj slabo vest, ker nimate dovolj časa, da bi psu lahko kuhali sami? Hrana NOW FRESH je najboljši približek hrani, ki bi jo psu lahko skuhali sami doma. V resnici je še boljša od tega, saj vsebuje strokovno izpopolnjeno formulo in bogat nabor kakovostnih svežih sestavin, ki bi jih psu težko sami zagotovili.

Ko rečemo sveže, tudi zares mislimo sveže – skrbno izbrane lokalne sestavine so vse pridelane po standardih človeške prehrane, uporabljene čisto takoj sveže ter počasi kuhane na pari. 100%  svež puran, raca in losos brez kosti in stranskih produktov. Visoki vsebnosti svežega mesa so dodani sveža zelenjava, sadje, olja in zelišča, da pes v vsakem obroku dobi vse, kar potrebuje. Počasi predelane polnovredne sestavine so enostavneje prebavljive in je izkoristek hrane veliko boljši, zaradi česar so prebavila psa manj obremenjena, lastniki pa razliko opazimo po nekaj tednih kot izrazito manj iztrebka.

Psi začutijo svežino in kakovost sestavin, saj se zaradi počasnega načina priprave na pari okusi in arome izrazito ohranijo – psom se zmeša, ko jo prvič poskusijo in njihovo veselje kar ne mine. Razumljivo, saj je vse, kar pes poje, kot da bi skrivaj skočil na vaš kuhinjski pult in si sam postregel (brez »FUJ, TAKOJ DOL!«). Zares, če pogledate seznam sestavin hrane NOW FRESH – vas ne spominja na vaš nakupovalni listič za v trgovino?

Zakaj je NOW FRESH ena najboljših možnih izbir za vašega psa?

  • 100% sveže sestavine s certifikatom za kakovost človeške prehrane
  • 0% žit ali glutena
  • 0% mesne moke, zamrznjenega ali predelanega mesa, stranskih mesnih produktov, mesa nižje kvalitete, rastnih hormonov...
  • 0% umetnih konzervansov in ojačevalcev okusa.

 

Sveže, kot bi mu skuhali sami. Kakovost, ki bi jo pričakovali zase.

Preverite hrane NOW FRESH