0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 35 €

Alsa

Vse se je začelo z idejo naravne in zdrave hrane za pse. Podjetje Alsa Hudewelt je bilo ustanovljeno leta 1997 z namenom, da ponudi linijo visoko kakovostne hrane za pse, ki je izdelana iz izključno naravnih sestavin.

Vzporedno z ozaveščanjem javnosti o zdravi prehrani, raste tudi število lastnikov psov, ki želijo tudi svojim štirinožnim prijateljem nuditi maksimalno kakovost življenja. Z zavedanjem, da je kakovost proizvodov ključni dejavnik uspeha, je podjetju Alsa Hundewelt uspelo z doslednim spremljanjem kakovosti in stalnimi inovacijami pridobiti zaupanje kupcev v mnogih državah sveta.

»Naravna in zdrava prehrana - najboljši prijatelj človeka.«

To je moto njihovih zaposlenih, ki so mu popolnoma predani. Ko dodamo še spoštovanje in ljubezen do živali, je to zmagovalna kombinacija za najboljšo hrano za vašega psa. Zakaj bi svojemu ljubljenčku želeli kaj manj, kot pa želimo sebi.

Alsa Hundewelt se zaveda, da je vsak pes in mačka, tako kot človek, posameznik s svojimi željami in potrebami. Sodoben štirinožni prijatelj je poznavalec, ki ima pravico do kakovostne hrane, kot tudi do uravnotežene sestave hranil, ki so podlaga za vitalnost in dobro počutje. Dovolimo mu, da je malo tudi gurman, saj bo vsem njegovim apetitom zadostila široka izbira različnih okusov, ki jih nudi le Alsa.

Alsa Nature vsebuje le najboljše naravne sestavine, vsi živilski proizvodi so brez umetnih konzervansov, barvil in arom - za človekovega najboljšega prijatelja je dovolj dobro le najboljše. Ko želite svojemu ljubljenčku podariti, kar je najboljše zanj, so pravi odgovor brez dvoma naravne sestavine, ki jih ima tako rad, profesionalna obdelava, ki mu nudi vsa prehrambena razmerja in snovi, ki jih potrebuje in kvaliteta, ki ji ni para.

Še en neizpodbiten dokaz Alsine brezmejne ljubezni do živali. Alsa poleg tega, da skrbi za želodčke štirinožnih prijateljev svojih strank, redno skrbi tudi za lačne želodčke v mnogih nemških zavetiščih. Darovali so že več kot 25.000 pločevink hrane.

Izbira mokre pasje hrane Alsa

Ogled izdelkov v spletni trgovini