0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 35 €

Beaphar Joint Sticks – priboljški za zdrave sklepe

Šifra: 17749
Blagovna znamka: Beaphar
Beaphar Joint Sticks vsebujejo visok delež glukozamina, ki pomaga pri nastanku hrustanca, s čimer se obnovi vezivno tkivo in tako prispeva k bolj enostavnemu premikanju sklepov in ligamentov.
Preberite več
Količina: 7 priboljškov
Ni na zalogi
Cena z DDV:
4,60 €

Vsebuje prah zelenoustne školjke, ki je bogat, naraven vir hondroitina, ki bo pomagal ohranjati zdravje hrustanca in se ga pogosto uporablja pri zdravstveni oskrbi ljudi zaradi svojih protivnetnih učinkov na vezivnem tkivu.

Veliko psov trpi zaradi težav s sklepi. Medtem ko najbolj obemenijo sklepe ravno velikost, teža, starost in hitrost rasti, se lahko težave pojavijo pri vseh pasmah in pri vseh starostih. Redno vzdrževanje telesne teže in gibanje je bistveno za zdravje sklepov, še posebej pri aktivnih in delovnih psih. Preprečevanje prekomerne telesne teže je prvi korak pri preprečevanju težav s sklepi.

Če opazite spremembo v vedenju vašega psa kot npr. odpor do sprehda ali težave pri hoji po stopnicah, ima lahko resne težave s sklepi, zato je potrebno obiskati veterinarja.

 

Navodila: za najboljše rezultate hranite eno palčko na dan kot priboljšek ali nagrado. Palčko se lahko razlomi na več manjših koščkov in se jo tako hrani tekom dneva. Psa imejte med hranjenjem pod nadzorom. Ni preimerno za pse mlajše od 4 msecev. Pes naj ima ves čas na voljo dovolj sveže vode.

1 priboljšek na dan vsebuje 500 mg glukozamina in 500 mg zelenoustne školjke v prahu

Sestavine: žitarice, meso in živalski produkti (perutnina 7%, govedina 4%, jagnjetina 4%), produkti rastlinskega izvora, izvlečki rastlinskih beljakovin, olja in maščobe, mehkužci in raki (glukozamin 2%, zelenoustna školjka v prahu 2%)

Analitična sestava: surove beljakovine 23%, surove vlaknine 0.5%, surova olja in maščoba 4%, surov pepel 4.5%, vlaga 16%, omega 6 0.2%