0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 35 €

BEAPHAR - SPREJ ZA DEZINFEKCIJO

Šifra: 10717
Blagovna znamka: Beaphar
Beaphar razkužilo v razpršilu, ki hitro in učinkovito odstrani bakterije. Uniči 99,9% bakterij. Idealno za ležišča, tla ali mačja stranišča.
Preberite več
Količina: 500 ml
Razpoložljivost:
Na zalogi
Cena z DDV:
9,40 €

Bephar Desinfektions spray je namenjen za čiščenje okolice, v kateri živijo psi, mačke, ptice, glodavci ali plazilci. Z redno uporabo zavira nastanek škodljivih bakterij na ležiščih, preprogah, posodah, mačjih straniščih itd. Razpršilo je nepogrešljivo v vsakem domu, v katerem živijo domači ljubljenčki.

Navodila za uporabo: Razpršite na predmete. Tedensko očistite ležišče ali predmete, nato z razdalje 30 cm popršite z razpršilom. Površin se ne dotikajte in ne stopajte nanje, doler niso suhe. Razpršilo začne učinkovati nemudoma. Priporočamo vam, da pred uporabo razpršilo preizkusite na trpežnih materialih in obstojnih barvah na neopaznih mestih.

Zaradi izpostavljenosti svetlobi lahko izdelek spremeni barvo, kar pa ne vpliva na njegovo kakovost.

Opozorilo: Ne vdihavajte razpršene meglice. Pršite le v dobro prezračenih prostorih. Ne pršite v žival. Ne sme priti v roke otrok. Preprečite stik s kožo ali očmi. ne mešajte z drugimi kemikalijami. 

Učinkovine: poliheksametilenbiguanid (1g/L), benzil-C12-16-alkildi-metil-klorid (0,25g/kg), didecildimetilamoniumklorid (0,5 g/L)