0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 35 €

Canagan

 

 

Skozi tisočletja sta se človek in pes razvijala drug ob drugem, skupaj sta živela, lovila in varovala drug drugega v edinstvenem zavezništvu. Canagan – iz stare keltske besede za volka – je bil ustvarjen v počastitev tega odnosa.

Vsi psi so neposredni potomci sivih volkov, ki so jih udomačili naši starodavni predniki, njihove prehranske potrebe pa so ostale nespremenjene do današnjega dne.

Canagan oskrbuje vašega družabnika z množico biološko ustreznih hranil – v idealnem razmerju med živalskimi beljakovinami in zelenjavo ter koristnimi zelišči. Vsaka sestavina je skrbno izbrana za optimalno hranilno vrednost, prebavljivost in okus in brez negativnih lastnosti, ki jih lahko prinašajo hrane z veliko ogljikovimi hidrati in žiti.

Vaši psi bodo nagrajeni z več energije in zdravja. S Canaganom lahko zares dosežejo popolno stanje.

 

Nahranite njihov instinkt

 

Kaj je biološko primerno?

Skozi leta so se hrane za pse v splošnem bolj in bolj oddaljevale od tistega, česar psi ne le potrebujejo, da preživijo, temveč da tudi zdravo živijo, in se pomikale k poceni in neskladnim virom beljakovin in ogljikovim hidratom v napačnih razmerjih.

Da bi na novo uravnotežili in ustvarili optimalno prehrano za naše družabnike, smo se vrnili k naravi in raziskali, kaj psi zares potrebujejo. Rezultat je Canagan, ki skrbno posnema prehrano prednikov vašega psa s pravim razmerjem beljakovin in maščob ter ogljikovih hidratov, in vsebuje veliko večji delež mesa kot večina ostalih.

Psi so mesojedci, večino svojih prehranskih potreb zadovoljijo z mesnimi viri, nekaj pa tudi iz sadja in zelenjave. Canagan popolnoma upošteva to razmerje, zato so hranilne snovi veliko bolj dostopne.

Gram za gramom, bo vaš pes dobil več hranilnih snovi iz vsakega grižljaja hrane Canagan, kot pa iz hran, ki so napolnjene z žiti.

Canagan je:

 • Večji delež mesnih in ribjih beljakovin
 • Več naravnih maščob in olj
 • Brez žit
 • Nizka vrednost ogljikovih hidratov
 • Bližje prehrani njihovih prednikov
 • Bolj prehransko dostopen

 

Primerno za vsa starostna obdobja

Naj vaši mladiči ne zamudijo biološko primerno hranilno vrednost v Canaganu.

Vse vrste Canagana se lahko hrani mladičem, saj so hranilne vrednosti več kot zadovoljive za njihove potrebe. Nivoji beljakovin in maščob v Canaganu so veliko večji, kot pri z žiti napolnjenih hranah za odrasle pse, ali celo za mladiče.

Nivoji kalcija in fosforja in razmerja so prav tako primerni za razvoj mladičev.

 

Pravi ogljikovi hidrati

 

Težava z žiti v hrani za pse

Žita kot so koruza, pšenica in ječmen, lahko pri psih povzročajo alergije  z različnimi simptomi – od razdraženega želodca do srbečega kožuha. Četudi vaš pes nima alergij, so ta žita dosti slabše prebavljiva in imajo omejeno hranilno vrednost v primerjavi z mesom, vendar jih vseeno vsebuje večina hran za pse.

Psi in mačke so se razvili tako, da imajo potrebo po mesu. Kot vse mesojede živali, tudi oni težje prebavljajo žita. V svoji slini nimajo encima amilaze, ki pomaga razgraditi škrobne ogljikove hidrate.

Iz Canagan receptov smo izločili vsa žita, da bi ustvarili hrano, ki ima visok delež mesa in ki čim bolj posnema njihovo naravno prehrano.

 

Sladek krompir je magična sestavina

Čeprav večina žit ni dobrih za pse, še vedno potrebujejo dober vir koristnih ogljikovih hidratov, da jim dajejo energijo skozi dan. Uporabljamo sladek krompir, saj je to najboljši vir ogljikovih hidratov za pse.

Ta čudovita gomoljnica ima nizek glikemični indeks, kar pomeni, da počasi sprošča energijo in za dlje časa poteši njihovo lakoto. Poleg tega vsebuje malo kalorij in ima veliko vitaminov in antioksidantov, kot beta karoten, ki je znan po tem, da okrepi imunski sistem in pomaga ohranjati zdravje oči pri vašem psu.

Prednosti sladkega krompirja:

 • Nizek glikemični indeks – počasi sprošča energijo
 • Dober vir vitaminov A in C
 • Bogat z antioksidanti
 • Odličen vir topljivih vlaknin

 

Najboljše sestavine iz narave

 

Dostopne mesne in ribje beljakovine

Kar dela hrano Canagan posebno, je kvaliteta mesa in rib. Ker so psi mesojedi, lažje dobijo hranilne snovi iz mesnih virov, zato smo izbrali meso, ki je zdravju koristno, okusno in ima veliko hranilno vrednost.

Piščanec s proste reje – sveže pripravljen – piščanec je odličen vir beljakovin, vitaminov, fosforja in selena, ki so dobri za imunski sistem.

Škotski losos – s slanikom in postrvjo – naš losos prihaja iz Škotskega višavja. Odličen vir lahko prebavljivih beljakovin, omega 3, vitamina D in selena.

Country game – z raco, divjačino in zajcem – Vse to bogato rdeče meso je dober vir železa in vitamina B, še posebej raca je odličen vir omega 3 in 6.

 

Prednosti naravnih zelišč:

 • Canagan vsebuje množico zelišč s širokim razponom terapevtskih lastnosti.
 • Kamilica in poprova meta – običajno povezano z izboljšano prebavo
 • Ognjič – stimulira rast belih krvničk in krepi imunski sistem
 • Brusnica – bogata z vitaminom C in pomaga podpirati zdrav urinarni trakt.
 • Božja rutica – božja rutica je zelišče, ki pomaga pri zdravju prebavnega sistema

 

 

Free-Run Chicken – sveže pripravljen

 • 60% hranljivih živalskih beljakovin
 • 40% zelenjave in zelišč z vitamini in minerali

Canagan Free Run Chicken je posebna hrana za pse brez žit, ki so jo razvili naši strokovnjaki, da bi psom omogočili hranilno vrednost, ki je blizu prehrani njihovih prednikov, s pravim razmerjem med beljakovinami in ogljikovimi hidrati in množico zelenjave in zelišč.

Ta skrbno uravnotežena, s hranilnimi snovmi bogata formula, bo vzbudila brbončice vašega psa in jim dala obilo dobro prebavljivih beljakovin, ki jih zahtevajo njihove evolucijske potrebe. Klik do izdelka -> Free-Run Chicken

 

Scottish Salmon – s slanikom in postrvjo

 • 60% hranljivih živalskih sestavin
 • 40% zelenjave in zelišč z vitamini in minerali

Canagan Scottish Salmon je skrbno uravnotežena hrana za pse brez žit, z vrsto posebej izbranih rib. Naš skrbno pripravljen losos brez koščic, je proizveden tako, da ustreza tudi človeškim standardom za prehrano. Ta odlična hrana je še dodatno okrepljena s slanikom, postrvjo in belo ribo.

Z manjšimi nivoji ogljikovih hidratov in množico koristnih zelišč, Canagan Scottish Salmon oskrbuje vaše družabnike z edinstveno mešanico koristnih beljakovin. Klik do izdelka -> Scottish Salmon

 

Country game – z raco, divjačino in zajcem

 • 65% hranljivih živalskih sestavin
 • 35% zelenjave in zelišč z vitamini in minerali

Canagan Country Game je prelomnica na področju prehrane brez žit. S še večjo količino odlično prebavljivih beljakovin, ki prihajajo iz skrbno izbranih okusnih naravnih sestavin. Naše sveže pripravljeni raca in divjačina sta proizvedene tako, da ustrezata tudi standardom za prehrano ljudi, in sta odlično dopolnjeni z zelenjavo in zelišči.

Naj vam vaš pes pokaže, da je to ultimativna izkušnja okusov. Klik do izdelka -> Country Game

 

Free-Run Chicken Large Breed

 • 60% hranljivih živalskih sestavin
 • 40% zelenjave in zelišč z vitamini in minerali

Canagan Large Breed oskrbuje vašega družabnika z množico biološko primernih hranilnih snovi – v idealnem razmerju med živalskimi beljakovinami in maščobo za večje pasme, poleg tega pa vsebuje še koristna zelišča.

Dodane so še pomembne količine glukozamina in hondroitina, ki pomagata pri dodatni obremenitvi sklepov, ki jo občutijo večje pasme.

Ta skrbno uravnotežena, s hranilnimi snovmi bogata formula, bo vzbudila brbončice vaših psov in jim dala obilico visoko prebavljivih beljakovin, ki jih zahtevajo njihove evolucijske potrebe. Klik do izdelka -> Free-Run Chicken Large Breed

Ogled izdelkov v spletni trgovini