0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 35 €

Carnello

Ko iščete najprimernejše priboljške za vašega psa je Carnello pravi odgovor.

Podjetje Carnello iz Nemčije proizvaja izključno živalske priboljške in so v tem strogo specializirani. Njihove priboljške danes najdemo že v več kot 10 Evropskih državah. Temelj vsakega njihovega izdelka je ljubezen in skrb za živali. Njihov cilj je osrečiti vašega ljubljenčka, kar jim predstavlja motivacijo in zato to osreči tudi njih.

Okusni naravni priboljški Carnello 

  • negujejo zobovje
  • so hipoalergeni
  • se ne drobijo
  • podpirajo črevesno floro
  • z vitaminom H
  • imajo prijeten vonj

V kvaliteto njihovih izdelkov ne gre dvomiti. Uporabljajo trojni način zagotavljanja najvišje ravni kvalitete. Najprej, vse njihove kvalitetne surovine prihajajo iz Evrope z vnaprej pregledanih in odobrenih obratov za pridelovanje hrane. V procesu proizvodnje se črevo očisti, ter ročno izbere za proces sušenja. Uporabljajo posebej prilagojen proces sušenja, skozi katerega s pomočjo visoke temperature zagotovijo, da se uniči vse možne nezaželene mikrobe. Med samo produkcijo so navzoči veterinarji, ki odgovarjajo za ohranjanje in doseganje visokih standardov kvalitete. Še dodatno pa veterinarska služba redno preučuje njihove končne produkte. S tem zagotovijo, da vaša žival res dobi le najboljše in da ni nobenih možnosti za prenos virusov in bakterij. Tako vsak centimeter priboljška Carnello vaši živali pomeni čisti užitek.

Carnello se lahko pohvali z edinstveno široko paleto pasjih prigrizkov. Vašim psom nudijo: Dogy-macaroni in Dogspaghetti (okusni in zdravi pasji prigrizki), Dogy-gum (pasji žvečilni gumi) in celo Dogy-chips (pasji čips). Na voljo so tudi priboljški iz divjačinskega, nojevega in kengurujevega mesa. Ponujajo izdelke z manj maščobe, ki so primerni za pse s povečano telesno maso. Vsi njihovi izdelki so hipoalergeni in primerni tudi za pse z občutljivejšo prebavo.  Prav tako so na voljo tudi priboljški za mačke Carnello Catspaghetti.

Poleg skrbi za vaše ljubljenčke, pa Carnello skrbi tudi za živali širom po svetu. Podpirajo globalni humanitarni organizaciji WWF in Greenpeace, poleg tega pa še nekaj lokalnih. So tudi prvi v panogi živalskih priboljškov, ki imajo na embalaži napise v Braillovi pisavi za slepe.

Priboljški za pse Carnello

Ogled izdelkov v spletni trgovini