Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaSestava: piščanec 54 % (izkoščičen, zmlet in kuhan piščanec, piščančja maščoba, naravnen sok piščanca), puran 10 % (izkoščičen, zmlet in kuhan puran), zmlet in kuhan losos, izkoščičena postrv, krompir, grah, tapioka, leča, čičerika, raca 4 % (izkoščičena, zmleta in kuhana raca), cela posušena jajca, jabolka, zmlet in kuhan sled, lososovo olje, lucerna, izkoščičen losos, sladki krompir, laneno seme, kalijev klorid, buče, korenje, banane, borovnice, brusnice, brokoli, robide, papaja, granatno jabolko, posušena korenina cikorije, posušen Aspregillus oryzae, posušen Bacillus subtilis, natrijev klorid, ekstrakt juke, posušen rožmarin, meta, peteršilj, šipek, bela kurkuma, regrat, kamilica, ingver, koromač, kurkuma, brinove jagode, sladki koren, ekstrakt ognjiča, kardamom, klinčki.
Dodatki na kg: retinil acetat 21,246 IU, vitamin D3 1,300 IU, taurin 500 mg, železov sulfat monohidrat 66 mg, železov kelat aminokislin, hidrat 22 mg, kalcijev jodat, brezvodni 3 mg, bakrov sulfat pentahidrat 9,3 mg, bakrov kelat aminokislin, hidrat 3,1 mg, manganov oksid 10,8 mg, manganov kelat aminokislin, hidrat 3,6 mg, cinkov oksid 82,5 mg, cinkov kelat aminokislin, hidrat 27,5 mg, 3b8.10 selen 0,35 mg
Tehnološki dodatki: antioksidanti: naravni ekstrakt tokoferola
Zootehnični dodatki: Lactobacillus acidophilus CECT4529 5x109 CFU in Enterococcus faecium NCIMB10415 3.5x109 CFU
Analitske sestavine: beljakovine 35,4%, maščobe 16,2%, surove vlaknine 2,8%, surov pepel 9,5%, vlaga 8%, kalcij 2,2%, fosfor 1,4%, omega 6 2,87%, omega 3 0,72%
Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaNakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
Registracija