0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 35 €

hrana za mačke canagan - piščanec s proste reje

Šifra: Z1
Blagovna znamka: Canagan za mačke
Za mačke v vseh življenjskih obdobjih. 70% hranljivih živalskih sestavin, 30% zelenjave in zelišč, vitamini in minerali. Brez žit. Narejeno iz naravne proizvodnje – sveže z britanskega podeželja.
Preberite več

Izberite variacijo izdelka:

Teža

Razpoložljivost:
Na zalogi
Cena z DDV:
22,60 €

Canagan – prehrana njihovih prednikov

Za mačke v vseh življenjskih obdobjih.

Piščanec s proste reje.

70% hranljivih živalskih sestavin.

30% zelenjave in zelišč, vitamini in minerali.

Brez žit.

Narejeno iz naravne proizvodnje – sveže z britanskega podeželja.

 

Mačka ima dolg in zapleten odnos s človekom, ki sega 9000 let nazaj. Pred časom antičnih Egipčanov, so jih podarjali kot darilo vladarjem, šele kasneje so jih lahko imeli tudi plemiči v znak svojega višjega statusa.

Ker so obvezni karnivori, morajo mačke za preživetje jesti meso, toda še vedno veliko hran za mačke vsebuje ogljikove hidrate kot so koruza, pšenica in ostala žita, ki na nikakršen način ne pripomorejo k doseganju mačjih prehranskih potreb.

Canagan je drugačen. Vašo družabnico oskrbuje z najvišjimi nivoji hranljivih živalskih sestavin, ki so izbrane posebej za to, da poskrbijo za optimalne nivoje hranljive vrednosti, prebavljivosti in okusa, posnemajoč prehrano njihovih prednikov.

Vaša mačka bo nagrajena z večjo energijo in boljšim zdravjem skupaj z okusnostjo, kakršne morda še nikoli ni okusila.

 

Le zdrave sestavine:

- Sveže pripravljen piščanec - Slasten vir prebavljivih beljakovin, ki gradijo močne mišice. Pripravljen z enako skrbjo kot hrana pripravljena za ljudi.

- Sladek krompir - Odlično prebavljiv premium vir energije, ki se sprošča počasi. Bogat z antioksidanti in odličen vir topnih vlaknin.

- Morsko rastlinje - Morsko rastlinje je naraven in dragocen vir mineralov, ki vsebuje jod za podporo žleže ščitnice in kontrolo metabolizma.

- Ognjič, brusnica in kamilica - Ognjič stimulira proizvodnjo belih krvničk in krepi imunski sistem. Brusnica je bogata z vitaminom C in pripomore k zdravemu urinarnemu traktu. Kamilica zmanjšuje stres.

 

Navodila za hranjenje

Vsaka mačka je edinstvena, zato je optimalna količina hranjenja odvisna od njene starosti, aktivnosti, metabolizma in okolja, v katerem živi. Za začetek vam svetujemo, da pričnete hraniti z nižjo količino glede na težo mačke in potem po potrebi količino hrane prilagajate.

Če mačka izgleda pretežka, zmanjšajte količino hrane za 10%.

Če mačka izgleda presuha, povečajte količino hrane za 10%.

Prilagajajte, dokler ne dosežete prave teže.

Sestava: osušen piščanec (35.5%), sveže pripravljen piščanec brez kosti (25%), sladek krompir, krompir, piščančja maščoba (4.2%), osušeno jajce (4%), piščančja omaka (2.3%), lososovo olje (1.2%), minerali, vitamini, lucerna, brusnica, mananoligosaharidi, fruktooligosaharidi, jabolko, korenje, špinača, morsko rastlinje, kamilica, poprova meta, ognjič, janež, božja rutica.

Analiza: surove beljakovine 37.00%, maščoba 20.00%, surove vlaknine 1.50%, surov pepel 8.50%, vlaga 7.00%, omega 6 2.99%, omega 3 0.82%, kalcij 1.58%, fosfor 1.40%

Dodatki: Prehranski dodatki (na kg): vitamin A 25,000 IU, vitamin D 1,730 IU, vitamin E 320 IU, tavrin 2,200 mg, cinkov sulfat monohidrat 267 mg, železov sulfat monohidrat 240 mg, manganov sulfat monohidrat 90 mg, bakrov sulfat pentahidrat 19 mg, natrijev selenit 0.64 mg

Konzervirano z naravnimi antioksidanti (mešani tokoferoli). Vitaminska sestava zajamčena do konca datuma uporabe.

Vse naše sveže pripravljene sestavine so pridobljene in pripravljene po standardih, ki se upoštevajo za prehrano ljudi.

Brez dodanih umetnih barvil, okusov, konzervansov ali gensko spremenjenih sestavin.