0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 35 €

Magnusson

Magnusson je majhno švedsko družinsko podjetje. Njihov mednarodni uspeh gre pripisati visoki kakovosti surovin in postopkov obdelave ter skrbi, ki jo posvečajo pripravi pasje hrane.

Prednosti Magnusson hrane:

  • Hrano pečejo s posebnim postopkom v pečici
  • Uporabljajo izključno kvalitetne sveže surovine iz Švedske
  • Proizvodnjo so specializirali izključno v pasjo hrano in pasje priboljške
  • Pri proizvodnji suhe pasje hrane uporabljajo izključno sveže meso in nič mesne moke

Pri Magnusson-u so prepričani, da je njihova velika prednost to, da so manjše družinsko podjetje. To jim omogoča uporabo edinstvenih in izjemno zahtevnih tehnik pri pripravi pasje hrane, ter dobro kontrolo nad zagotavljanjem kvalitete. Omogoča jim tudi nadzor nad lokalnimi kmeti in poljedelci, da za svoje produkte resnično uporabijo le najbolj kvalitetne sestavine.

Unikaten proizvodni proces

Pečenje v pečici uporabljajo, ker je to počasen postopek, ki je nežen z naravnimi surovinami in najbolje ohrani dobre lastnosti naravnih sestavin. Psi obožujejo Magnusson-ovo pečeno hrano, ne glede na to da ne dodajajo nobenih ojačevalcev okusa in hrane ne škropijo z živalsko maščobo, kar sta pogosti praksi v tej industriji. To lahko preizkusite tudi sami. Če potisnete roko v suho pasjo hrano nekaterih proizvajalcev, vaši prsti postanejo mastni. Pri Magnusson pasji hrani pa temu ni tako. Večina proizvajalcev pasej hrane za predelavo uporablja ekstrudiranje, kar pomeni toplotno obdelavo pri visokih temperaturah in pri visokem tlaku. Najbrž ni potrebno poudarjati, da se pri takšni obdelavi izgubi tudi večina dobrih lastnosti surovin, čemur pa pri pečenju ni tako.

Če so dokazane pozitivne lastnosti uporabe pečenja pri pripravi suhe pasje hrane, kako da ta postopek uporablja le Magnusson? Ker je to postopek, primeren le za manjši obseg proizvodnje. Pečenje hrane je počasen proces in naprave zavzamejo veliko prostora. Magnusson letno proizvede le 2.000 ton pasje hrane, medtem ko druga internacionalna podjetja v tej panogi proizvedejo tudi preko 60.000 ton letno. Če bi torej ta podjetja uporabljala Magnusson-ove kvalitetne postopke obdelave, bi potrebovala veliko večje tovarne, kot pa jih imajo.

KRAV certifikat

Magnusson se lahko ponosno pohvali s tem, da so prvi in do sedaj edini proizvajalec pasje hrane nagrajen z KRAV certifikatom. Prestati so morali strog profesionalni nadzor in preučevanje svoje pasje hrane in priboljškov - in so tudi uspešno ga. KRAV certifikat namreč potrjuje, da so vse sestavine izjemne kvalitete in popolnoma naravne, in to v celoti brez konzervansov in umetnih dodatkov. Tudi naravne sestavine morajo biti vzgojene brez uporabe pesticidov ali postopkov genske obdelave.

Skrb za okolje

V podjetju Magnusson verjamejo, da je skrb za okolje pomembna tako za posameznike kot za podjetja. Zato uporabljajo energijo iz obnovljivih virov (vsa njihova električna moč pride iz elektrarne na vodo), in prihranijo in ponovno uporabijo 15-20% energije s posebej prilagojenimi toplotnimi izmenjevalci in drugimi sistemi. Skrbijo tudi, da je vsa njihova embalaža iz recikliranih virov in primerna za nadaljnje recikliranje.

Socialna odgovornost

Magnusson skrbi za lepši jutri vaših ljubljenčkov in vseh ljudi. Tako namenijo 17 evrov mesečno na zaposlenega za organizacijo Hunger Project. To je globalna neprofitna organizacija, ki se bori proti revščini in lakoti na svetu. To dosegajo z razvijanjem individualnih potencialov, spodbujanjem in investiranjem lokalnega podjetništva. Tako dajejo ljudem možnost spremeniti na bolje svoje življenje, življenje ljudi okoli sebe in s tem celega sveta.

Magnusson pasja hrana

Ogled izdelkov v spletni trgovini