0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 35 €

Petcurean

Petcurean je samostojno družinsko podjetje iz Kanade, ki proizvaja vrhunsko hrano za pse in mačke že od leta 1999. V svojih formulah uporabljajo le sveže in zdrave sestavine iz osrčja Kanade.

Pravijo, da delajo hrano za živali z isto ljubeznijo in skrbjo kot kadar kuhajo za svojo družino. Njihova inspiracija je ustvarjanje receptov, na katere še nihče ni niti pomislil. Ko pride do kvalitete sestavin, ne sklepajo nobenih kompromisov. Vse sestavine so namenjene tudi človeški prehrani. Njihova bližnja in zaupanja vredna mreža poljedelcev in živinorejcev jih oskrbuje z zdravo in svežo hrano vrhunske kvalitete. Kuhajo s kreativnostjo, energijo in ljubeznijo do živali! Na voljo sta liniji Now! Fresh in Go!
 Petcurean-ova linija Now! Fresh brez žit je prva suha hrana za pse, ki vsebuje samo 100% sveže meso-nikoli predelano in nikoli zamrznjeno. Hrana je narejena iz najbolj kakovostnega svežega mesa in olj (brez mok in stranskih produktov) katerim nato dodajo izbrano zdravo zelenjavo, sadje in jagode. Zaradi njihovega posebnega načina proizvodnje ni potrebno dodajati umetnih konzervansov in dodatkov za okus. V skladu z našo tradicijo so vse naše hrane narejene v majhnih serijah in po metodi kuhanja na pari, tako da se kar najbolje izkoristijo hranila, ki se nahajajo v surovih sestavinah. Iz tako pripravljene hrane pa bo pes ta hranila najbolje izkoristil. Je naravna hrana odličnega okusa in vsebuje najboljše prehranske vrednosti, ki so pomembna za zdravje vašega psa. Vse pasme in velikosti psov lahko pridobijo koristi iz sestavin namenjenih tudi človeški prehrani, ki jih vsebuje vsaka vreča Now! hrane za pse. Razvita s strani vrhunskih strokovnjakov za prehrano, da dosega prehrambne potrebe vseh pasem in velikosti psov
 Druga linija Go! je prav tako vrhunske kvalitete, poudarek pa je na bogatosti s hranilnimi snovmi in energijo. Vaš pes bo dobil več iz manjše količine hrane. Zaradi izjemne hranljivosti hranite do ½ manj na dan. Primerna je za vse pasme in za vsa življenjska obdobja. Znanstveno oblikovano s skrbno izbranimi zdravimi sestavinami, ki skrbijo za maksimalno energijo. Super hrana za pse z rednim vsakodnevnim gibanjem, ki poskrbi, da jim ne bo ničesar primanjkovalo. Primerno tudi za pse s prebavnimi težavami in posebnimi zahtevami glede hrane. Zajamčeno zdrava koža in sijoč kožuh, zdrav razvoj kosti in odličen naraven okus. Uravnotežena sestava beljakovin iz naravnih virov, kot so piščanec, puran, losos, raca in postrv, čemur so dodani sadje in zelenjava. Vse sestavine so naravne, popolnoma brez rasnih hormonov, mesne moke iz stranskih produktov ali umetnih konzervansov.

Kliknite tukaj za povezavo do hrane za pse Petcurean

Ogled izdelkov v spletni trgovini