0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 35 €

Sanabelle

Mačja hrana Sanabelle je ena izmed najbolj prodajanih suhih mačjih hran pri nas, saj ima izjemno ugodno razmerje med ceno in kvaliteto. Hrana za mačke Sanabelle je okusna in prebavljiva popolna mačja hrana nemškega proizvajalca Bosch. 

Ravnotežje mineralov, slednih elementov in vitaminov v hrani za mačke Sanabelle je osnova za vitalnost in življenje ter podporo naravnega imunskega sistema vaše mačke. Namenjena je mačkam vseh velikosti in starosti, primerna pa je tudi za mačke, ki imajo težave s prehranjevanjem. Ne vsebuje kemičnih barvil, arom, konzervansov in sintetičnih antioksidantov. Hrana Sanabelle prihaja iz Nemčije, v središču njihovega delovanja pa sta dobro počutje in zdravje mačke. Pri tem stavijo na najvišjo kakovost surovin in pazijo na to, da za proizvodnjo izdelkov v največji možno meri uporabljajo lokalne vire surovin.

Kot prehrambeni specialisti, se pri Bosch-u zavedajo svoje odgovornosti, zato so razvili visokokvalitetno mačjo hrano, ki povzema vsa najnovejša znanstvena dognanja. Sanabelle vaši mački nudi popoln obrok v vsakem življenjskem obdobju. Je izjemnega okusa, nudi uravnoteženo razmerje hranilnih vrednosti, vsebuje vse pomembne vitamine in minerale, je bogata s kakovostnim perutninskim mesom in ima brikete ravno pravšnje velikosti. Unikatna kombinacija visokokvalitetnih brusnic in cvetov ognjiča v vseh njihovih formulah je še ena od mnogih prednosti hrane Sanabelle.
Sanabelle vsebuje izključno naravne sestavine, brez dodanih barvil, konzervansov, umetnih arom in gensko spremenjenih organizmov.

Prednosti Sanabelle mačje hrane

Zaščita celic

Vitamina E in C ter selen so pomembni antioksidanti, ki se nahajajo v celicah. Varujejo jih pred negativnimi učinki stranskih produktov, ki nastanejo pri metabolizmu. S tem zavirajo staranje celic.

Zaščita ledvic

Posebna formula stimulira sprejemanje in izločanje vode na telesu naraven način. S tem preventivno preprečuje nastanek sečnih kamnov in ščiti ledvica.

Uravnotežena formula
Uravnotežena visoka vsebnost maščobnih kislin omega 3 in omega 6, ter dodatek cinka, podaljšujejo vitalnost, dober vid, zdravo kožo, mehko dlako ter spodbujao imunski sistem.

Stabilna črevesna flora

Sadni oligosaharidi, naravni minerali in laneno seme pomagajo črevesni flori mačke. S tem dosežejo redno prebavo in zmanjšan vonj iztrebkov.

Zmanjšan vonj iztrebkov

Izvlečki Juke ali »drevesa življenja« z dokazanimi zdravilnimi učinki zmanjšujejo neprijeten vonj iztrebkov. Poleg tega omogočajo telesu bojši izkoristek hranilnih snovi in imajo pozitivni učinek na prebavo.

Preprečevanje zastoja dlak v prebavnem traktu

Rastlinska vlakna v hrani Sanabelle zmanjšajo sprijemanje dlak v želodcu in omogočajo prehod že nastalih kroglic dlake skozi črevesje.

Zdrav vid

Efektivna kombinacija skrbno izbranih vitaminov podpira naravno dober vid mačk in zmanjša učinek slabovidnosti pri staranju mačke.

Družinsko podjetje Bosch Tiernahrung GmbH & Co. kG s sedežem v Blaufelden-Wiesenbachu v Nemčiji je z več kot 50-letnimi izkušnjami sinonim za tradicijo in proizvodnjo kakovostne živalske hrane.

V središču njihovega delovanja sta dobro počutje in zdravje vašega ljubljenčka. Pri tem stavijo na najvišjo kakovost surovin in pazijo na to, da za proizvodnjo naših izdelkov v največji možni meri uporabljajo lokalne vire surovin. Najmodernejša oprema za proizvodnjo in pakiranje jim omogoča, da recepture, utemeljene v znanosti, z raznolikimi surovinami oplemenitijo do najvišje prebavljivosti in sprejemljivosti.

 

Izpolnjevanje njihove zahteve po nenehni vrhunski kvaliteti zagotavljajo s pomočjo celovitega sistema vodenja kakovosti (ISO 2001:2008, HACCP). Certificiranje po standardu IFS (International Food Standard) dokazuje, da v podjetju bosch Tiernahrung proizvajajo v skladu s standardom, ki velja za živila.

Bogata izbira mačje hrane Sanabelle

Spletna stran Sanabelle
 

Ogled izdelkov v spletni trgovini