0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 35 €

Symply

 

Zakaj izbrati Symply?

Spodaj je le nekaj razlogov, zakaj menimo, da je naša hrana preprosto odlična.

 

 • 100% naravne, zdravju koristne sestavine za bolj zdrave in srečne ljubljenčke. Symply recepti vsebujejo le najboljše naravne sestavine za uravnoteženo in popolno hrano, ki jo vaš pes potrebuje, da ostane v najboljši kondiciji. Vse Symply hrane so brez umetnih barvil, okusov in konzervansov. Hrana je narejena iz zdravju koristnih sestavin in naravnih antioksidantov bogatih z vitamini za okrepitev imunskega sistema.
 • Odlična hranilna vrednost za nižjo ceno – odlično za vaš žep. Vsak grižljaj hrane Symply vsebuje več dobrot, kot večina ostalih hran, zaradi česar jo lahko hranite manj in tako tudi prihranite. Z uporabo bolj kvalitetnih, bolje prebavljivih sestavin, so pri hrani Symply dnevne količine hranjenja manjše kot pri slabše prebavljivih hranah.
 • Zdrava koža in sijoč kožuh. Visoke količine omega 6 in 3 maščobnih kislin pomagajo vzdrževati zdravo kožo in sijoč kožuh. Poleg tega vsebuje optimalne nivoje cinka, ki pomaga pri obnovi kože. Višja količina mesa vsebuje beljakovine, ki jih vaš pes potrebuje za zdravo telo in močne mišice. Hrana Symply vsebuje več kot 26% pravega osušenega mesa. Z uporabo osušenega mesa, ima naša linija hran večjo vsebnost mesa, kot bi jo imela, če bi vključili v hrano sveže meso.
 • Visoko prebavljive sestavine za manjše iztrebke – manj čiščenja! Visoka kakovost sestavin hrane Symply so izbrane zaradi njihove lahke prebavljivosti, kar se odraža v tem, da je za vašim psom potrebno manj čistiti. Symply je bolj polna hranilnih snovi kot hrane nižje kvalitete. Z manjšimi količinami hranjenja in visoko prebavljivostjo, v primerjavi s slabšimi hranami, boste opazili, da bo imel vaš pes manjše iztrebke.
 • Odličen okus. Z visoko količino mesa, so hrane Symply tako okusne in hranljive, da zadovoljijo tudi najbolj izbirčne jedce. Z uporabo kombinacije visoke količine mesa in zdravju koristnih naravnih sestavin, ima Symply okus, ki ga bo vaš pes absolutno oboževal, brez da bi bilo potrebno hrani dodati umetne okuse! Naši suhi in hrustljavi briketi lahko pomagajo tudi pri ohranjanju čistejših zob, s tem ko se drgnejo ob zobe. (Poleg tega še veno priporočamo redno zobno nego!).
 • Bolj prijazen do želodca, zato bo manj razdražen želodec. Ko hranite Symply, ste lahko prepričani, da vaš pes uživa hrano s kakovostnimi sestavinami, ki so nežne do želodca in lahko prebavljive. To zmanjša možnosti za razdražen prebavni sistem. Visoko prebavljive sestavine povečajo zmožnost vašega psa, da absorbira dobre stvari iz hrane.
 • Brez umetnih dodatkov. Vsi Symply produkti so brez umetnih barvil, okusov in konzervansov. Symply produkti so konzervirani z mešanimi tokoferoli, to so mešanica vitamina E, ki daje naši hrani dolgo življenjsko dobo.

 

Zakaj se moj pes praska?

Če vaš pes trpi zaradi srbeče kože, prhljaja, suhe kože, rdeče ali vnete kože ali izgube dlake, ima morda alergijo ali netoleranco na hrano.

Določanje, na katero sestavino je vaš pes alergičen, je precej zahtevno. Običajno je za ugotavljanje potrebno nekaj preizkušanja. Vseeno pa obstajajo sestavine, za katere se ve, da bolj pogosto povzročajo težave. Te sestavine so pšenični gluten, koruza, govedina, mlečni izdelki in umetni konzervansi.

 

Kako lahko Symply pomaga

 

 • Optimalni nivoji linoleinske kisline (omega 6). Bistvena maščobna kislina potrebna za zdravo kožo in kožuh. Primerjajte nivoje linoleinske kisline z nivoji v ostalih blagovnih znamkah in videli boste, zakaj psi najbolje izgledajo, če se prehranjujejo s Symply hrano.
 • Hipoalergenske sestavine. Naša hrana za pse vedno vsebujejo sestavine, za katere se ve, da imajo nižje tveganje za alergije. Hrana Symply je brez glutena, soje, mlečnih izdelkov, govedine, piščanca, rasnih hormonov in umetnih dodatkov, za katere se ve, da povzročajo alergijske reakcije pri psih, kar lahko povzroča razdraženo kožo in praskanje.
 • Optimalni nivoji cinka. Cink pomaga popraviti nastalo škodo in vzdrževati zdravo kožo.
 • Brez škodljivih snovi. Brez umetnih barvil, okusov ali konzervansov, za katere se ve, da povzročajo alergijske reakcije pri psih.
 • Omejene sestavine in stalna formula. Ne uporabljamo nepotrebnih polnil, ki povzročajo večjo verjetnost za alergijske reakcije. Poleg tega uporabljamo stalno formulo, tako da ste lahko prepričani, da bodo naše sestavine ostale stalne od serije do serije. Veliko pasjih hran uporablja v svoji sestavi živalske stranske produkte. Zaradi tega so lahko hrane sestavljene iz živalskih delov, kot so glave, noge in črevesje, ki so lahko od različnih živali, kot na primer od goveda, ovac in konjev, zaradi česar je težko ohranjati stalno formulo. Zaradi tega ima lahko vaš pes nenadno reakcijo pri enaki hrani, čeprav je prej ni imel.

 

Symply Adult z jagnjetino in rižem – formuliran, da okrepi in vzdržuje kožo in kožuh vašega psa.

Symply Adult z jagnjetino in rižem je naša najbolj prodajana hrana za pse, ki imajo težave s kožo in kožuhom. Hrana je tako odlična zaradi:

 • Večjih količin sončničnega olja, ki vsebuje omega 6
 • Optimalni nivoji cinka, ki pomaga pri obnavljanju kože.
 • Hipoalergenske sestavine
 • Naravni konzervansi

Klik do hrane -> Symply Adult z jagnjetino in rižem

Ogled izdelkov v spletni trgovini