0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 35 €

Dimethicare razpršilo proti bolham, klopom in insektom

Šifra: 11149
Blagovna znamka: Beaphar
Preventiva + odstranjevanje. Pomirja razdraženo kožo in pike parazitov. Imobilizira bolhe, klope in insekte, kot so komarji, pršice, uši, peščene muhe, itd. Ne vsebuje kemičnih insekticidov.
Preberite več
Količina: 250 ml
Razpoložljivost:
Na zalogi
Cena z DDV:
11,90 €

Negovalni izdelek s fizično funkcijo za parazite pri psih in mačkah. Je negovalni izdelek za pse in mačke, ki so stari vsaj 12 tednov. Pomaga pri vzdrževanju zdrave kože in dlake. Duo-komplex hranljive Aloe vere in dimetikona imobilizira klope, bolhe in insekte, kot so komarji, pršice in uši zgolj s fizičnimi sredstvi. 

Beaphar DIMETHIcare ne vsebuje kemičnih insekticidov, vsebuje silikone (dimetikon), ki tvorijo lepljivo plast okoli klopov, bolh, pršic itd. Zaradi tega bodo paralizirani. Paraziti bodo padlji z dlake ali bodo izčesani z dlake. Sprej ima negovalni učinek na kožuh približno 8 - 10 dni. Dimethicon učinkuje pri bolhah v vseh njihovih življenjskih obdobjih.

Aktivna sestavina dimetikon ustvari lepljivo plast, ki učinkuje kot »lepljiva past«: bolhe, klope in insekte imobilizira, tako da blokira njihovo premikanje. Dimetikon učinkuje pri bolhah v vseh njihovih življenjskih obdobjih.

Navodila za uporabo: pred uporabo temeljito pretresite. Popršite po kožuhu v nasprotni smeri rasti dlak z razdalje 10 cm dokler ne postane kožuh rahlo vlažen. Ne škropite v oči, ušesa, smrček ali usta. Po sprejanju dlako počešete z glavnikom, da se produkt enakomerno razporedi po kožuhu. Če so paraziti že prisotni po nanosu produkta najprej pustite, da se posuši, nato temeljito sperite z vodo. Pustite, da se kožuh posuši, nato preventivno ponovno nanesite in počakajte, da se posuši, tokrat ne spirajte. Žival preventivno zaščitite z dimethicon Line-on, da preprečite nove parazite.

Opozorilo: Primerno za živali starejše od 12 tednov. Le za zunanjo uporabo. Ne uporabljajte na poškodovani koži. Hranite izven dosega otrok. Preprečite stik z očmi. V primeru da pride v stik z očmi, nemudoma sperite z vodo. Ne uporabljajte med brejostjo ali dojenjem.

Sestavine: dimetikon (CAS št. 68937-54-2) 38 g/l, aloe vera (CAS št. 94349-62-9) 5 g/l, parfum 10 g/l.