0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 35 €

alsa classic - goveje meso s krompirjem in korenjem

Šifra: 923404
Blagovna znamka: Alsa
Je krepka pojedina iz mesa srca in vratovine, kot tudi s krompijem in z vitamini bogatim korenjem, ki hrano obogati s karotenom. Dodano je tudi osatovo olje, ki vsebuje maščobne kisline (kot na primer za kožo in dlako pomembno linolno kislino).
Preberite več

Izberite variacijo izdelka:

Količina

Razpoložljivost:
Na zalogi
Cena z DDV:
2,15 €

Je krepka pojedina iz mesa srca in vratovine, kot tudi s krompijem in z vitamini bogatim korenjem, ki hrano obogatis karotinom. Čisto meso ni bogato samo z minerali in elementi v sledeh, ampak vsebuje tudi posebej kvalitetne beljakovine. Dodano je tudi osatovo olje, ki vsebuje maščobne kisline ( kot na primer za kožo in dlako pomembno linolno kislino). Je popoln obrok.
SESTAVINE: Meso in mesni stranski produkti ( 35% mesa govedine, 30% govedina), zelenjava ( 5% krompir, 3% korenje) minerali, olja in maščobe ( 0.1% osatovo olje).
ANALIZA: Beljakovine 11.2%, maščoba 5.4%, surov pepel 1.8%, surova vlakna 0.5%, vlaga 75%.
Prehransko psihološki dodatki na kg: Vitamin D3 200IE,vitamin E 30mg, cink kot cinkov sulfat 5mg, jod kot kalcijev jodat, brez vode 0.2mg.
Tehnološki dodatki na kg: Cassia gum 1000mg
Priporočilo za hranjenje: Na  10kg telesne teže psa dnevno 1 pločevinko (400 g). Količina je priporočljiva. Hrano servirajte ogreto na sobno temperaturo. Pes naj ima vedno na voljo dovolj pitne vode.