0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 35 €

beaphar fresh breath easy treat - priboljški za svež zadah

Šifra: 15328
Blagovna znamka: Beaphar
Za čistejše zobe in svež zadah. Okusni priboljški, ki so namenjeni zmanjševanju slabega zadaha pri psih. Če ima veš pes zadah iz gobčka, le ta najverjetneje izvira iz večih mest. Delci hrane lahko ostanejo med zobmi in postanejo smrdeči.
Preberite več
Količina: 150 g
Razpoložljivost:
Na zalogi
Cena z DDV:
4,60 €

Dopolnilna hrana za pse.

Priboljški so enostavni za uporabo, vsebujejo klorofil, ki je naraven ekstrakt rastlin, dobro poznan po lastnosti, da absorbira slabe vonjave. Priboljški okrepijo zobe, preprečujejo nabiranje zobnih oblog ter naravno čistijo zobe. Priporočljivo je začeti z enim priboljškom na 5 kg dnevno, do maksimalno 15 priboljškov dnevno. Za dodatno izboljšanje ustne higiene je priporočljivo dvakrat tedensko uporabljati Beaphar pasto za zobe. 

Navodila za hranjenje: 1-15 priboljškov dnevno, približno 1 priboljšek na 5 kg telesne teže. 

Sestava: žita, derivati rastlinskega izvora, olja in maščobe, minerali, izvleček rastlinskih beljakovin, meso in mesni derivati, riba in ribji derivati.

Analitska sestava: surove beljakovine 30%, surova vlakna 2,6%, surova olja in maščobe 8,8%, surov pepel 5,1%, vlaga 9%, kalcij 0,28%, fosfor 0,64%, natrij 0,01%, kalij 0,4%, magnezij 0,12%.