0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 35 €

Beaphar Pfoten-Pflege – razpršilo za nego tačk s propolisom

Šifra: 13736
Blagovna znamka: Beaphar
Razpršilo se hitro vpije in naredi tačke blage in prožne. Redna uporaba naredi tudi razpokane tačke zopet prožne. Propolis je vezivo, ki ga čebele uporabljajo kot tesnilo za razpoke v panju. Že dlje časa se ga uspešno uporablja v kozmetiki.
Preberite več
Količina: 150 ml
Razpoložljivost:
Na zalogi
Cena z DDV:
7,40 €

Razpršilo je priporočljivo za redno nego občutljivih pasjih tačk.

Navodila za uporabo: Pred uporabo pretresite. Na tačke pršite enakomerno z razdalje približno 20 cm in pustite kratek čas učinkovati. Priporočamo uporabo 2-krat na teden. Če so zunanje razmere neugodne, kot na primer sol za posipavanje na cesti ali vroč asfalt, popršite tačke pred vsakim sprehodom. Ne pršite po poškodovani koži.

Opozorilo: Shranjujte izven dosega otrok. Ne pršite v oči. Razpršila ne vdihavajte. Uporabljajte le v dobro prezračene prostoru. Ne shranjujte na temperaturi nad 25 stopinj celzija.

Nasvet: Še posebej priporočeno uporabljati pozimi, dobro pa ga je uporabljati tudi skozi vse leto, saj ščiti tačke pred ledom in snegom, gramozom, soljo, bencinom in oljem. Z redno uporabo razpršilo z naravnim propolisom ščiti pred težavami, ki lahko nastanejo zaradi navedenih okoljskih razmer.