0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 35 €

VETOpure BIO OVRATNICA ZA PSE

Šifra: 10628
Blagovna znamka: Beaphar
VETOpure Bio Collar za pse je učinkovita pred paraziti, kot so bolhe, klopi in komarji. Ovratnica je posebej razvita kot repelent za zunanje parazite.
Preberite več
Dolžina: 65 cm
Razpoložljivost:
Na zalogi
Cena z DDV:
6,90 €

Ovratnica vsebuje naravni izvleček margose (neem), ki je znan repelent proti bolham, klopom in insektom. Ovratnica vsebuje tudi sivko, ki ima prijeten vonj in prav tako odganja insekte. Postopek izdelave ovratnice omogoča, da se iz ovratnice ves čas enakomerno sprošča izvleček margose in sivke v kožuh živali.

Ovratnica je vodoodporna: učinkovitost ovratnice bo enaka tudi v stiku z vodo ali vlago. Ne moti vonja psa. Dolžina ovratnice je nastavljiva glede na obseg vratu. Ovratnica potrebuje 5 do 7 dni, da doseže optimalni učinek.

Navodila za uporabo: Ovratnico namestite takoj, ko odprete embalažo. Ovratnico zapnite okoli vratu psa dovolj ohlapno, da je med ovratnico in vratom za 2 prsta prostora. Odvečni del ovratnice odrežite. Pri mladih odraščajočih psih preverite, da je ovratnica nameščena dovolj na široko ter jo po potrebi razrahlajte. V primeru večje okužbe je priporočljivo oskrbeti tudi okolico, v kateri se žival zadržuje, z insekticidi iz Vetopure kolekcij, kot so Bio pena, Bio sprej ali Bio šampon.

Aktivne sestavine: izvleček margose (CAS N 84696-25-3) 20,4 g/kg, sivkino olje (CAS N 91722-69-9) 15,3 g/kg.

Opozorilo: Ne uporabljajte na bolnih ali okrevajočih živalih ali na mladičih, mlajših od 12 tednov. Ovratnico odstranite ob prvem znaku intolerance. Shranjujte izven dosega otrok.