0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 35 €

hrana za mačke canagan country game - z raco, divjačino in zajcem

Šifra: ZG1
Blagovna znamka: Canagan za mačke
Popolna hrana za mačke v vseh življenjskih obdobjih. 75% hranljivih živalskih sestavin, 25% zelenjave in zelišč, vitamini in minerali ter brez žit. Naravna proizvodnja - sveže z britanskega podeželja.
Preberite več

Izberite variacijo izdelka:

Teža

Razpoložljivost:
Na zalogi
Cena z DDV:
24,60 €

Mačka ima dolg in zapleten odnos s človekom, ki sega 9000 let nazaj. Pred časom antičnih Egipčanov, so jih podarjali kot darilo  vladarjem, šele kasneje so jih lahko imeli tudi plemiči v znak svojega višjega statusa.

Ker so obvezni karnivori, morajo mačke za preživetje jesti meso, toda še vedno veliko hran za mačke vsebuje ogljikove hidrate kot so koruza, pšenica in ostala žita, ki na nikakršen način ne pripomorejo k doseganju mačjih prehranskih potreb.

Canagan je drugačen. Vašo družabnico oskrbuje z najvišjimi nivoji hranljivih živalskih sestavin, ki so izbrane posebej za to, da poskrbijo za optimalne nivoje hranljive vrednosti, prebavljivosti in okusa, posnemajoč prehrano njihovih prednikov.

Vaša mačka bo nagrajena z večjo energijo in boljšim zdravjem skupaj z okusnostjo, kakršne morda še nikoli ni okusila.

LE ZDRAVJU KORISTNE SESTAVINE:

  • Sveže pripravljeni raca in divjačina – Zelo okusna in dobro prebavljiva vira beljakovin, ki se zlahka razgradijo v aminokisline.
  • Sladek krompir – Zelo dobro prebavljiv premium vir energije, ki se sprošča počasi. Bogat z antioksidanti in odličen vir topljivih vlaknin.
  • Morsko rastlinje – Morsko rastlinje oskrbuje telo z naravnimi in dragocenimi viri mineralov, ki vsebujejo jod za podporo delovanja žleze ščitnice in metabolizma.
  • Ognjič, brusnice in kamilica – Ognjič stimulira proizvodnjo belih krvničk in krepi imunski sistem. Brusnice so bogate z vitaminom C in pripomorejo k zdravemu urinarnemu traktu. Kamilica zmanjšuje stres.

Sestava: sveže pripravljena raca brez kosti (44%), osušena raca (10%), sladek krompir, krompir, sveže pripravljena divjačina brez kosti (7%), osušen slanik (6%), osušen zajec (4%), grahove beljakovine, osušeno jajce (2%), piščančja omaka (1%), lucerna, lososovo olje (1%), krompirjeve beljakovine, minerali, vitamini, brusnice, mananooligosaharidi, fruktooligosaharidi, jabolka, korenje, špinača, morsko rastlinje, kamilica, poprova meta, ognjič, janež in božja rutica.

Analiza: surove beljakovine 37.5%, maščoba 15%, surove vlaknine 3%, surov pepel 11%, vlaga 7%, omega 6 2.5%, omega 3 0.8%, kalcij 2.2%, fosfor 1.2%
Dodatki: Prehranski dodatki (na kg): vitamin A 25,000 IU, vitamin D 1,730 IU, vitamin E 322 IU, tavrin 2,200 mg, cinkov sulfat monohidrat 267 mg, železov sulfat monohidrat 240 mg, manganov sulfat monohidrat 90 mg, bakrov sulfat pentahidrat 19 mg, natrijev selenit 0.6 mg

Konzervirano z naravnimi antioksidanti (mešani tokoferoli). Vitaminska sestava zajamčena do konca datuma uporabe.
Vse naše sveže pripravljene sestavine so pridobljene in pripravljene po standardih, ki se upoštevajo za prehrano ljudi.
Brez dodanih umetnih barvil, okusov, konzervansov ali gensko spremenjenih sestavin.

Navodila za hranjenje
Vsaka mačka je edinstvena, zato je optimalna količina hranjenja odvisna od njene starosti, aktivnosti, metabolizma in okolja, v katerem živi. Za začetek vam svetujemo, da pričnete hraniti z nižjo količino glede na težo mačke in potem po potrebi količino hrane prilagajate.
Če mačka izgleda pretežka, zmanjšajte količino hrane za 10%. Če mačka izgleda presuha, povečajte količino hrane za 10%. Prilagajajte, dokler ne dosežete prave teže.

Mladiče lahko pričnete hraniti s Canagan v času odstavljanja od sesanja, za lažje hranjenje lahko brikete namočite z vodo. Ko mladiči popolnoma prenehajo sesati, lahko pričenete hraniti s količino 30 g na dan, tako da jo razporedie na 3 do 4 obroke.

Če hranite Canagan prvič, jo pričnite hraniti postopoma, tako da jo mešate s staro hrano tekom enega tedna. Začnite s približno 25% Canangan, nato postopoma povečujte količino, tako da bo količina hrane 7. dan 100% Canagan.