0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 35 €

Suha hrana

Prikazanih 1 - 12 od 65 izdelkov
Način prikaza:

Canagan

Skrbno uravnotežena hrana z naborom izbranih rib. Sveže pripravljen škotski losos skupaj s slanikom, postrvjo in belo ribo. 60% rib in 40% zelenjave, zelišč, vitaminov in...
Cena:
od 23,40 €

Petcurean

Beljakovinsko bogata hrana za pse, ki imajo radi ribe. Kar 73% beljakovin je iz živalskih virov - lososa, trske in postrvi.
Cena:
od 19,90 €
Priporočamo

Petcurean

Pašniška jagnjetina premium kvalitete bo dala vašemu psu bistvene aminokisline za močne mišice, omega olja pa bodo pomagala vzdrževati zdravo kožo in dlako.
Cena:
od 15,95 €

Canagan

60% hranljivih živalskih sestavin - 40% zelenjave in zelišč, vitaminov in mineralov, brez žitaric.
Cena:
od 21,95 €

Petcurean

Beljakovinsko bogata hrana za pse, ki imajo potrebo po več mesa. Kar 85% beljakovin je iz živalskih virov - piščanca, purana, race, lososa in postrvi.
Cena:
od 17,90 €

Canagan

Piščanec proste reje s sladkim krompirjem, zelenjavo in zelišči. Primerno za vse mladiče od prenehanja dojenja do odrasle dobe. Vsebuje DHK za razvoj možganov in prebiotike
Cena:
od 23,90 €

Petcurean

Sveže, kot bi mu skuhali sami. Kakovost, ki bi jo pričakovali zase. Ustvarjena iz svežega mesa purana, lososa in race ter svežih omega 3 in 6 olj iz kokosa in kanole.
Cena:
od 35,95 €

Petcurean

Hrana za starejše pse in pse s prekomerno telesno težo je narejena iz svežega mesa purana, lososa in race ter svežih omega 3 in 6 olj iz kokosa in kanole.
Cena:
od 35,95 €

Petcurean

Raca proste reje premium kvalitete bo dala vašemu psu bistvene aminokisline za močne mišice, omega olja pa bodo pomagala vzdrževati zdravo kožo in dlako. Dodani antioksidanti iz...
Cena:
od 17,95 €

Petcurean

Ta beljakovinsko bogata receptura nudi popolno in uravnoteženo prehrano za mladiča. Kar 87% beljakovin je iz živalskih virov - piščanca, purana, race, lososa in postrvi.
Cena:
od 17,95 €

Canagan

Z bogato hranljivim mesom race, divjačine in kunca. Visok delež odlično prebavljivih beljakovin iz okusnih naravnih sestavin. Vsebuje 65% mesa in 35% zelenjave, zelišč,...
Cena:
od 25,95 €

Canagan

Biološko primerna hrana za starejše pse in pse s prekomerno telesno težo. 60% hranilnih živalskih sestavin, 40% zelenjave in zelišč, vitaminov in mineralov ter brez žitaric.
Cena:
od 22,60 €