0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 35 €

Beaphar Spray away Stain Remover

Šifra: 13034
Blagovna znamka: Beaphar
Beaphar Spray away Stain Remover uporablja prijazne bakterije in mikroorganizme kot aktivne sestavine za odstranjevanje madežev.
Preberite več
Količina: 400 ml
Razpoložljivost:
Na zalogi
Cena z DDV:
8,90 €

Uporablja najnovejšo prijazno tehnologijo mikrobov za boj proti neprijetnim vonjavam in madežem v gospodinjstvih s hišnimi ljubljenčki. Prijazni mikrobi prebavijo organsko snov in madeže, tako da preproge in pohištvo ostanejo čisti in sveži. Idealno za čiščenje po nesrečah, ki se pripetijo mladičkom. Razpršilo je učinkovito pri odstranjevanju madežev in vonjav urina, fekalij, krvi in bruhanja. Primerno za madeže iz gospodinjstva, ki nastanejo od hrane in pijače. Razpršilo je primerno za večino preprog, oblazinjenih ležišč.

Posebni varnostni ukrepi: Priporočljivo je, da razpršilo najprej preizkusite na neopaznem mestu, da preverite obstojnost barve tkanine. Ne uporabljajte na živalih in rastlinah. Razpršila ne vdihavajte. Uporabljajte v dobro prezračenih prostorih. Po uporabi umijte roke.

Navodila za uporabo: Za boljši rezultat območje poškropite takoj. Pred uporabo izdelek dobro pretresite. Poškropite in prekrijte površino s krpo za nekaj minut in nato podrgnite. Pri trdovratnih madežih postopek ponovite.